nicolete.jpg   poze Cosmina Pasarin si Nicoleta Luciu playboy

COSMINA SI NICOLETA DE DRAGOSTE

Ce poate fi mai incitant, mai sexy, mai… decit o bruneta frumoasa si focoasa? Doua brunete frumoase si focoase?! Dar daca brunetele sint Cosmina Pasarin si Nicoleta Luciu?
Cosmina: “Ideea pictorialului mi s-a parut bestiala, desi Nicoleta nu este tocmai genul meu de femeie. Care e genul meu? O femeie blonda -da, si mie-mi plac blondele!-, cu sinii mari, cu o fata de papusica dulce rau. Sa fie tandra, dar si nazbitioasa, sa am cu cine sa ma joc nebuneste, sa nu refuze nimic. Da, cu o femeie poti face tot ce faci cu un barbat si inca ceva in plus. Dar e doar o fantezie, n-as face-o niciodata. Imi plac prea mult barbatii, ii ador!”
Nicoleta: “A fost frumos si nu vulgar. Femeile au doua optiuni. Una din aceste optiuni este o alta femeie. Sint insa riscuri si aici, ele pot deveni prea pasionale. Eu prefer de o mie de ori sa vad doua femei facind dragoste, decit doi barbati, pentru simplul motiv ca ele sint mai frumoase. Dar nu cred ca as putea vreodata sa ajung la orgasm cu o femeie. Sint foarte implinita sexual, asa ca nici nu ma gindesc la asta.”
Si totusi, Nicoletei ii plac femeile frumoase, cu sinii mari si, bineinteles, cu mintea agera. Dar cui nu-i plac? .. cateva pictoriale din revista playboy  …

Fotografii Cosmina Pasarin si Nicoleta Luciu aparute in revista playboy : 

 nicolete.jpg  nicolete1.jpg    nicolete2.jpg

Toate astea in revista Playboy.

Articol:  poze Cosmina Pasarin si Nicoleta Luciu playboy

Sursa: playboy Romania