gina.jpg   poze Gina Pistol playboy

GINA IN JUNGLA AMAZOANELOR

Dupa ce a incalzit asternuturile scrobite a la Marilyn Monroe, Gina a pus mina pe arc si sageti. Pazita de doua razboinice de temut, ea pleaca intr-o incitanta expeditie in jungla. Gina Pistol este cartea de vizita PLAYBOY , playmate-ul anului 2000 si vedeta anului 2001.

De la terasa unde urma sa stam la o cafea si sa dicutam in liniste, au si intors capul patru barbati. Unul, intr-o camasa rosie, o recunoaste pe Gina de la distanta. Le da coate colegilor si incepe pe un ton mai ridicat “sa se bage in seama”. Femeia de linga mine, chiar si intr-o tinuta sport, lejera, nu trece neobservata. Natural si modest imi spune: “Multe fete ar vrea sa fie ca mine. Cred ca frumusetea este un atu si nu o povara. Barbatii gasesc tot felul de lucruri de spus, si mai ales se pricep la complimente. Dar tot cele ale unei femei sint mai sincere.”
Dupa mai bine de un an de zile, Gina Pistol, fosta Miss Mai, si-a pastrat stralucirea si candoarea sufletului de copil, pe care-l si poarta pe dinauntru. “ Inainte nu aveam incredere in frumusetea mea. PLAYBOY m-a facut sa cred in mine si acum mi-e mult mai bine. Asta nu inseamna ca fac fite. Vedetismul nu mi s-a urcat la cap. Sint vedeta PLAYBOY pentru ca asa ma considera cititorii, dar eu ma simt mult mai aprope de ei. Frumusetea nu e suficienta. Trebuie sa te faci placuta, iar eu sint o fire deschisa, si-mi place sa cred ca am reusit.”
“Ma uit la un teanc de reviste si-mi zic: doi ani de PLAYBOY! Au trecut foarte repede ”, imi spune ea, si ochii albastri stralucesc amintindu-si prima sedinta foto si primul pictorial. Gina este convinsa ca aparitia revistei pe piata a schimbat viata oamenilor .” De fiecare data astept cu nerabdare urmatorul numar si mi se intimpla sa recitesc de patru, cinci ori revista. Este un lucru frumos.”
Cel mai bun lucru din viata ei este faptul ca iubeste, si mai ales ca este iubita. Ea locuieste impreuna cu prietenul, relatia fiind cea de sot si sotie, doar ca lipsesc actele.
Chiar daca este la al doilea pictorial, Gina traieste aceleasi emotii de fiecare data, iar ipostaza “wild”, in care pozeaza de data asta, i se potriveste foarte bine. Printre liane, in mijlocul junglei, o ajuta sa exploreze necunoscutul de-un verde crud doua amazoane rapitoare: Dona si Celine, la prima aparitie in paginile revistei. La doar 21 de ani, exotice si temperamentale, frumoasele dansatoare au aceeptat provocarea PLAYBOY…cateva pictoriale din revista playboy…

Fotografii Gina Pistol aparute in revista playboy:  

 gina.jpg   gina1.jpg   gina2.jpg   gina3.jpg
Toate astea in revista playboy!!

Articol: poze Gina Pistol playboy

Sursa: playboy Romania