clash.jpg  poze Remember playboy

CLASH 04

La PLAYBOY, bobocii se numara în Decembrie. Anul 2004 a fost unul bun. Am gasit si v-am delectat cu niste fete una si una. Roxana Ionescu este, poate, cea mai spectaculoasa descoperire PLAYBOY din 2004, descoperire care ne-a surprins si pe noi, recunoastem. Alaturi de ea, în aceeasi liga, le gasim pe Cristina Maria Cristescu, Raluca Lazarut, Oana Ionita, Diana Onaca, Alina Gavriloiu, Alina Gheorghe. Ele sînt noua generatie de vedete PLAYBOY cu care natura, din preaplinu-i, ne-a cadorisit. Rasfoiti încet si nu uitati sa respirati adînc.
IUNIE 2004: Cristina Maria Cristescu a placut juriului vedetelor de la Miss PLAYBOY si s-a ales cu premiul Miss Playmate.

SEPTEMBRIE 2004: Cu Raluca Lazarut am avut noroc ca era obisnuita sa fie privita de la Big Brother. De neuitat, pictorialul în plina strada.

IULIE 2004: Oana Ionita este marea cîstigatoare a concursului Miss PLAYBOY Romania. Merita, nu?

IUNIE 2004: Diana Onaca e o fata cu lipici. De aceea mouse-urile cititorilor au clicait cu precadere pe ea, alegînd-o Miss Popularitate la Miss PLAYBOY Romania.

MAI 2004: Aparitia Alinei Gavriloiu s-a suprapus cu venirea primaverii si a avut acelasi efect devastator pentru hormonii cititorilor: Miss Mai.

NOIEMBRIE 2004: Alina Gheorghe, fata beton 100%, a înmarmurit asistenta în noiembrie. ªantierul în care s-a facut pictorialul este vizitabil (si vizitat) de fanii înraiti. .. cateva pictoriale din revista playboy  …

Remember aparut in revista playboy: 

 clash1.jpg    clash2.jpg   clash3.jpg

Toate astea in revista Playboy.

Aricol: remember playboy

Sursa: playboy Romania