roxana.jpg  poze Roxana Ionescu playboy

ROXANA IONESCU LA PISCINA

Ce mod mai placut de a spune “Ciao!” (Darwin?) bacalaureatului v-ati putea imagina decît o lenesa plutire în piscina? Scapata de emotiile examenului, ROXANA IONESCU are tot drepptul sa viseze acum la o vacanta binemeritata în compania insinuanta a Iepurasului!

ROXANA IONESCU  se pregateste pentru o noua etapa în cariera ei, aceea de vedeta PLAYBOY si de imagine etalon a standardelor presupuse de universul pasiunilor masculine. Sa admitem, împreuna, ca ROXANA IONESCU reprezinta un superlativ în sine si sa ne bucuram de generozitatea cu care ne lasa sa-i împartasim frumusetea, una deloc conventionala, contrazicînd tulburator canoanele si dimensiunile.

Daca frumusetea este, ea însasi, un vis si o invitatie la visare, la o depasire a monotoniei universului cotidian, atunci ROXANA IONESCU este una dintre cele mai potrivite exemple pentru a boicota banalitatea, plictiseala, ruina. În ziua în care ROXANA IONESCU a fost clonata dintr-o coasta de paradis, Cineva, acolo Sus, visa frumos! .. cateva pictoriale din revista playboy  …

Fotografii Roxana Ionescu aparute in revista playboy: 

 roxana1.jpg    roxana2.jpg   roxana3.jpg

Toate astea in revista Playboy.

Articol: poze Roxana Ionescu playboy

Sursa: playboy Romania